”Vi skal være der for branchens virksomheder”

”Vi skal være der for branchens virksomheder”

Oprettelsesdato

01.05.2020 - 14:51

Da Danske Speditører forleden holdt online-generalforsamling sagde landsformand, Jesper E. Petersen, at brancheforeningen også vil være der for medlemmerne, når virksomhederne skal op i omdrejninger igen efter Corona-krisen.

I sin beretning sagde landsformand, Jesper E. Petersen, blandt meget andet, at fremtiden bliver krævende og udfordrende:

- Heldigvis har vi en god brancheforening, der stiller os redskaber og viden til rådighed om disruption. Disruption har været et strategisk indsatsområde for os i nogle år efterhånden, men nu ser vi virkelig, hvad det kræver at skulle operere i et marked, der ændrer sig med lynets hast.  

Jesper E. Petersen brugte også sin beretning til at lufte sin frustration over, at Corona-situationen formentlig vil føre til, at der ikke i overskuelig fremtid kan blive truffet beslutninger om finansiering af de nødven­dige infrastrukturelle nyskabelser – såsom en tredje Limfjordsforbindelse – eller udvidelser af eksisterende motorveje og andre anlæg.

- Det betyder også, at der heller ikke lige med det samme bliver truffet beslutning om udvidelse af parkerings­kapaciteten for lastbiler på rastepladserne langs motorvejene. Danske Speditører mener fortsat, at der er grund til at udbygge rastepladserne, selv om Corona-krisen midlertidigt har ført til et lidt mindre hårdt tryk, sagde Jesper E. Petersen.