Stor interesse for højaktuel Toldkonferencen

Stor interesse for højaktuel Toldkonferencen

Oprettelsesdato

10.08.2017 - 15:49

Konferencens temaer om de forventede toldmæssige konsekvenser af Brexit, den nye danske toldadministration og EU-Toldkodeksen er så betydningsfulde for dansk erhvervsliv, at medarbejdere fra mange danske virksomheder ønsker at få de seneste nyheder på området.

Derfor råder Danske Speditører til, at man tilmelder sig snarest muligt, hvis man vil deltage.

Uddannelses- og relationschef i Danske Speditører, Jakob Størling, fortæller, at den store efterspørgsel er kommet lidt bag på Danske Speditører. 

- Siden vi åbnede for tilmeldingerne den 1. juni har statsministeren og skatteministeren meldt ud om oprettelsen af den nye Toldstyrelse i Aarhus, der skal være i drift 1. juli 2018. Efter 1. juni er der tilmed også sket det, at den britiske premierminister har mistet flertallet i Parlamentet, og det giver ekstra usikkerhed om, hvordan udmeldelsesforhandlingerne med EU ender. Disse to ting har begge bidraget til at give øget efterspørgsel efter at deltage i vores Toldkonference, fortæller Jakob Størling, der træffes på jst@dasp.dk

Deltagelse i årets toldkonference koster 2.295 kr. eksklusiv moms.

Læs mere om årets Toldkonference her http://www.dasp.dk/kurser?tid=1135, hvor der også er adgang til tilmelding. 

 

Faktaboks:

Toldkonferencen tirsdag den 19. september 2017 byder blandt andet på

-      En helt aktuel redegørelse for regeringens planer om det nyt skattevæsen og den nye toldstyrelse, der pr. 1. juli 2018 skal erstatte SKAT.  

-      En helt aktuel redegørelse for Skatteministeriets planer for udvikling og drift af de IT-systemer, som er nødvendige for den danske implementering af EU-toldkodeksen.

-      En helt aktuel status for Storbritanniens Brexit-forhandlinger med EU og konsekvenserne heraf for dansk erhvervsliv i almindelighed – og i særdeleshed for den fremtidige toldbehandling mellem Danmark og EU.