Danske Speditører mener, at transportbranchen skal inddrages, inden der træffes beslutninger om parkeringsrestriktioner på rastepladserne. Forkerte regler på området vil få fatale konsekvenser for hele det danske transporterhverv.

Når flertalspartiernes transportordførere på Christiansborg meget snart mødes og indgår den endelige aftale om parkeringsrestriktioner på de statslige rastepladser langs motorvejene, skal de være klar over, at de betræder en farlig vej. 

Nu er tiden kommet til, at regeringen klatrer op ad trappestigen og ser på, hvad der kan sætte yderligere tempo på væksten, der skabes af virksomhederne inden for spedition og logistik.

Virksomhederne i speditionsbranchen har brug for mange og dygtige elever. Nye film skal bidrage til et godt rekrutteringsgrundlag.

I sin nytårshilsen skriver direktør Martin Aabak, at Danske Speditører er den eneste erhvervsorganisation, der har manøvrerum til konsekvent at varetage speditions- og logistikbranchens interesser.

Det er ikke en gratis omgang, når politikerne i bytte for en finanslov gennemfører stramninger på transportområdet. Det vil få både menneskelige og økonomiske konsekvenser, mener Martin Aabak, direktør i Danske Speditører.

tor, 14/12/2017 - 19:00 Cabotage: Danmark klarer frisag!

EU-Domstolens Generaladvokat er kommet med en vejledende udtalelse om Danmarks mangeårige fortolkning af cabotage-reglerne. Følges Generaladvokatens anbefaling, vil Danmark klare frisag. Juristerne i Danske Speditører har produceret en Podcast om hvad en frifindelse af Danmark vil betyde.

I Transporttidende forklarer formanden for Fagudvalg UDDANNELSE i Danske Speditører, Christian Fejer, at Danske Speditører satser så hårdt på at få en dispensation, der rækker ud over 2020, for at sikre et ordentlig rekrutteringsgrundlag for speditørelevuddannelsen.

man, 13/11/2017 - 12:24 Forhøjede afgifter i Oslo-området

Ifølge norske medier vil bystyret i Oslo meget snart indføre ekstraordinære afgifter for tunge køretøjer på dage med kraftig luftforurening. Det vil få betydning for danske speditører, der står for transporter i og omkring den norske hovedstad.

Vi gambler med væksten, skriver direktør Martin Aabak fra Danske Speditører i dagens kronik i Berlingske. Han skriver, at overophedning og mangel på kvalificeret arbejdskraft ofte er vækstens skyggeside. Vi skal gøre, hvad vi kan for at vende bøtten – vi skal have kapaciteten tilbage.