På Transportjuridisk Mødedag i Danske Speditører torsdag den 31. maj 2018 i Vejle får du et unikt indblik i udfordringerne med digitale transportdokumenter. Hør om tre virksomheders erfaringer med digitalisering af dokumentationen i forbindelse med vej-, sø- og flygodstransport. 

Fra den 1. juli 2018 udvides det tyske lastbilgebyr (MAUT) til at gælde for langt flere tyske vejstrækninger end tidligere. Hvad betyder det for speditørerne i Danmark?

ons, 02/05/2018 - 14:33 Bliv bedre til at formidle forsikringer

Den 1. oktober 2018 kommer der nye regler om forsikringsformidling. Formidler du forsikringer i forbindelse med godstransporter, er der god grund til at deltage på Transportjuridisk mødedag i Danske Speditører torsdag den 31. maj i Vejle. Det er det ene af dagens to temaer. 

I dag har Erhvervsminister Brian Mikkelsen meddelt, at regeringen har nedsat et vækstteam for handel og logistik. Det glæder den administrerende direktør for Danske Speditører, Martin Aabak, der har arbejdet for et vækstteam med fokus på logistik og spedition siden efteråret 2014.

ons, 11/04/2018 - 15:40 Vil du vide mere om digitaliseringen?

Vil du vide mere om fremtidens digitale transportdokumenter og speditøren som forsikringsformidler, har Danske Speditører et godt tilbud til dig torsdag den 31. maj 2018 på Hotel Munkebjerg ved Vejle.

Helt uden varsel har det danske politi anlagt en skærpet tolkning af Særtransportbekendtgørelsen. Det betyder, at elementer, der før kunne transporteres på én lastbil, fremover skal sendes afsted et ad gangen.

Danske Speditører glæder sig over, at mulighederne for at planlægge og udføre såkaldt kombinerede transporter forbedres herhjemme fra 1. juli 2018.

tir, 06/03/2018 - 15:09 12 måneder på LinkedIn

For præcis 12 måneder siden oprettede Danske Speditører et professionelt speditørnetværk på det sociale medie. I løbet af de første tre måneder kom 15.000 personer fra virksomheder inden for spedition, logistik, handel og service med. 

Transportministeren har netop meddelt, at de blå partiers transportordførere har truffet en endelig beslutning om parkeringsbegrænsningerne. Danske Speditører har hverken sympati eller forståelse for løsningen.

Danske Speditører mener, at transportbranchen skal inddrages, inden der træffes beslutninger om parkeringsrestriktioner på rastepladserne. Forkerte regler på området vil få fatale konsekvenser for hele det danske transporterhverv.