I sin nyårshilsen skriver administerende direktør i Danske Speditører,  Martin Aabak, at hans nytårsønske for 2020 er, at flere får øjnene op for den værdi, vi skaber som branche. 

Administrerende direktør i Danske Speditører, Martin Aabak, glæder sig over, at de netop afsluttede forhandlinger om EU-Vejpakken nu kan skabe klarhed om reglerne i vejgodstransporten.

man, 09/12/2019 - 16:04 Nye momsregler fra 1. januar 2020

Flere af medlemsvirksomhederne under Danske Speditører har henvendt sig os om de skærpede regler til transportdokumentation for momsfritagelse ved eksport til EU-medlemsstater. 

tor, 05/12/2019 - 12:37 Fortsat trængsel på rastepladserne

Vejdirektoratet har fremlagt den længe ventede analyse af situationen på landets motorvejsrastepladser. Danske Speditører er overordentlig skeptisk over for, at transportministeren bruger analysen til at konkludere, at 25 timers-begrænsningen har virket efter hensigten.

EU's medlemslande har godkendt en udsættelse af Brexit til 31. januar 2020. Det falder i god jord hos Danske Speditører, der mener, at No Deal Brexit torsdag i denne uge ville have været en katastrofe.

Når Danske Speditører holder Transportjuridisk Mødedag torsdag den 26. september 2019, står der også Brexit på programmet. 

Torsdag den 26. september 2019 holder Danske Speditører Transportjuridisk mødedag. I år handler det om en transportjuridisk udfordring, som det kan koste rigtig mange penge ikke at håndtere på den bedst mulige måde.

Eksportkontrol er vigtigt. Derfor bruger Danske Speditører årets Toldkonference til også at sætte fokus på, hvad man skal passe på ved eksport.

Meget tyder lige nu på, at Storbritannien forlader EU den 31. oktober 2019 uden en aftale. Det vil sætte en tyk streg under, at virksomheder i mange brancher får brug for flere medarbejdere på toldområdet. Danske Speditører sætter derfor tempoet op i den nye uddannelse til toldassistent.

Danske Speditører glæder sig til at samarbejde med den nye transportminister Benny Engelbrecht om en transportpolitik, der styrker godstransporten og dermed den handel, som godstransporten understøtter.