28.10.2019 Danske Speditører lægger op til storstilet informationskampagne om Brexit

EU's medlemslande har godkendt en udsættelse af Brexit til 31. januar 2020. Det falder i god jord hos Danske Speditører, der mener, at No Deal Brexit torsdag i denne uge ville have været en katastrofe.

Henrik Beck, Politik- og kommunikationschef i Danske Speditører, mener, at der er god grund til forsigtig optimisme:

- Det britiske parlament har i princippet godkendt den skilsmisseaftale, som den britiske premierminister Boris Johnson har forhandlet på plads med EU. Nu mangler blot det britiske parlaments grundige gennemgang af følgelovgivningen. Det er der nu udsigt kan ske sted inden den nye skæringsdato 31. januar næste år – uanset om der bliver holdt britisk parlamentsvalg i mellemtiden. Derfor kan det godt være, at det ender med en velordnet britisk EU-exit med en...

EU's medlemslande har godkendt en udsættelse af Brexit til 31. januar 2020. Det falder i god jord hos Danske Speditører, der mener, at No Deal Brexit torsdag i denne uge ville have været en katastrofe.

Læs mere her
13.9.2019
Danske Speditører sætter aktualiteten i højsædet

Når Danske Speditører holder Transportjuridisk Mødedag torsdag den 26. september 2019, står der også Brexit på programmet. 

4.9.2019
Nye klausuler om risiko, ansvar og forpligtelser på vej: Danske Speditører holder informationsmøder

Den 1. januar 2020 frigives de nye INCOTERMS-klausuler fra Det Internationale Handelskammer. Danske Speditører afholder informationsmøder ude i landet om det.

22.8.2019
Kom til Transportjuridisk mødedag i Danske Speditører og hør om vejene til at undgå ekstraomkostninger ved skibsfart

Torsdag den 26. september 2019 holder Danske Speditører Transportjuridisk mødedag. I år handler det om en transportjuridisk udfordring, som det kan koste rigtig mange penge ikke at håndtere på den bedst mulige måde.

12.8.2019
Vil du vide mere om eksportkontrol, så kom til Toldkonference i Danske Speditører

Eksportkontrol er vigtigt. Derfor bruger Danske Speditører årets Toldkonference til også at sætte fokus på, hvad man skal passe på ved eksport.

6.8.2019
Hård Brexit øger behovet for toldmedarbejdere - Danske Speditører sætter fart på ny uddannelse

Meget tyder lige nu på, at Storbritannien forlader EU den 31. oktober 2019 uden en aftale. Det vil sætte en tyk streg under, at virksomheder i mange brancher får brug for flere medarbejdere på toldområdet. Danske Speditører sætter derfor tempoet op i den nye uddannelse til toldassistent.

28.6.2019
Kom til anderledes Toldkonference 24. oktober 2019

Speditørernes velbesøgte - og efterhånden traditionsrige - årlige heldagskonference om told bliver i år anderledes end tidligere. For første gang nogensinde kan deltagerne vælge mellem flere sessioner, der foregår samtidig.

27.6.2019
Velkommen til transportminister Benny Engelbrecht

Danske Speditører glæder sig til at samarbejde med den nye transportminister Benny Engelbrecht om en transportpolitik, der styrker godstransporten og dermed den handel, som godstransporten understøtter.

20.6.2019
Speditørerne advarer mod misbrug af EAN-numre

Logistik- og speditørvirksomheder er blevet brugt som led i et større svindelnummer, hvor offentlige institutioner får misbrugt deres EAN-nummer. Det har politiet orienteret Danske Speditører om. Danske Speditører opfordrer nu branchens virksomheder til at være på vagt.

21.5.2019
Talentspor på speditørelevuddannelsen

I Danske Speditører arbejder vi kontinuerligt med at udvikle speditørelevuddannelsen til glæde for hele speditionsbranchen i Danmark. Derfor er vi rigtig glade for at kunne meddele at vi nu, i samarbejde med de tre handelsskoler IBC Kolding, Aarhus Business College og Roskilde Handelsskole, fra efteråret 2019 tilbyder eleverne at påbegynde Eksamineret Speditør uddannelsen i el...

9.4.2019
Danske Speditører siger nej til dansk diktat om chaufførløn

Dansk Arbejdsgiverforening har sammen med Fagbevægelsens Hovedorganisation foreslået, at det skal skrives ind i den danske lovgivning, at udenlandske chauffører, der transporterer gods i Danmark, skal aflønnes efter de danske overenskomster. Det forslag vil Danske Speditører have stillet i bero.