13.03.2019 Rastepladserne mangler i aftalen om investeringer i infrastrukturen

I dag har de tre regeringspartier og Dansk Folkeparti offentliggjort deres aftale om de næste 10 års investeringer i infrastrukturen. 

Fra Danske Speditører skal der lyde ros for, at regeringspartierne og Dansk Folkeparti langt om længe har taget hul på de langsigtede overvejelser om, hvad der skal til for at styrke fremkommeligheden. Men når det er sagt, er Danske Speditører mildest talt overrasket over, at der i planen til over 110 milliarder kroner ikke er afsat blot et par hundrede millioner kroner til udbygning af rastepladserne langs motorvejene og landevejene.

- Som det er i dag, skal lastbilchauffører ofte bruge kostbar køretid på at fravige deres naturlige rute for at komme frem til en lovlig og egnet parkeringsplads, hvor de kan parkere i forbindelse med...

I dag har de tre regeringspartier og Dansk Folkeparti offentliggjort deres aftale om de næste 10 års investeringer i infrastrukturen. 

Læs mere her
11.3.2019
Kom til EKFT-netværksmøder om Brexit

Den britiske regering lægger op til, at der snart vil komme et fingerpeg om retningen og tempoet i den britiske EU-exit. Derfor inviterer Erhvervslivets Kompetencecenter For Told (EKFT), som Danske Speditører har oprettet, alle sine medlemsvirksomheder til netværksmøder.

28.2.2019
Brexit inde i den afgørende fase

Brexit-processen er nu kommet ind i en afgørende fase, og den britiske regering har lagt op til, at der i midten af marts 2019 vil komme et fingerpeg om retningen og tempoet i den britiske EU-exit.

7.2.2019
Konference med gode råd i øjenhøjde om innovation

Når Danske Speditører i forbindelse med Transport 2019 i Herning holder en heldagskonference den 21. marts om fremtidens logistik, foregår det med en meget kendt og respekteret fagjournalist som konferencier.

8.1.2019
Kom til konference om fremtiden inden for spedition og logistik

Danske Speditører holder torsdag den 21. marts 2019 logistikkonference i forbindelse med Transport 2019 i Herning. Her kan deltagerne blandt meget andet få et værdifuldt indblik i, hvad der skal til for at virksomhederne kan få succes med deres innovation. 

27.12.2018
2019 bliver også travlt og udfordrende

I sin nytårshilsen skriver administrerende direktør Martin Aabak fra Danske Speditører, at 2019 efter alt at dømme bliver et år, hvor der bliver gamblet med store interesser og værdier.

19.12.2018
Danske Speditører afholder konferencen "Logistik 2019"

Logistik 2019 - Fremtiden til debat

Når snakken falder på fremtidens logistik, kommer ordet disruption og den nye digitale dagsorden hurtigt i spil.

På Logistik 2019 vil disse emner blive taget op, men fremtidens logistik handler også om mere håndgribelige områder som f. eks. hvilke forventninger har transportkøberne til transportsælgerne mht. fr...

13.12.2018
Nyheder fra Speditørskolen

Er du nysgerrig for at vide mere om vores Diplomuddannelse i transport & supplychain optimering, arbejdet i Danske Speditørers fagudvalg uddannelse, nyt kursus i praktisk salg samt hvilke kurser vi afholder i starten af 2019, så kan du læse mere om dette i denne artikel.

Diplomuddannelsen i transport & supplychain optimering

Alle moduler...

30.11.2018
Fordelagtige tilbud til medarbejdere i medlemsvirksomheder

Vi vil gerne i Danske Speditører også gerne gøre en forskel for medarbejderne privat i jeres virksomhed. Vi arbejder løbende på at lancere en række tilbud som jeres medarbejdere kan have gavn af.

Lige nu tilbyder vi bl.a. følgende:

29.11.2018
Nyheder fra vores samarbejdspartner Q8

IDS som mange af jer måske benytter i forvejen, kom forleden dag ud med nyheden om, at IDS kortet er Europas sikreste dieselkort. Halvandet år efter introduktionen af de kontaktløse dieselkort til lastbiler kan IDS konkludere, at der ikke har været ét eneste tilfælde af betalingssvig eller ”skimming. Du kan læse mere om dette...

23.11.2018
Forlængelse af dispensationen til ansættelse af studenter

Det er med stor glæde at vi nu kan konstatere at 3 års hårdt politisk arbejde i Danske Speditører har båret frugt. Muligheden for at ansætte studenter (HHX, STX & HTX´ere) i en to-årig uddannelsesaftale bliver forlænget indtil 2023. Det styrker rekrutteringen til speditionsbranchen.