28.06.2019 Kom til anderledes Toldkonference 24. oktober 2019

Speditørernes velbesøgte - og efterhånden traditionsrige - årlige heldagskonference om told bliver i år anderledes end tidligere. For første gang nogensinde kan deltagerne vælge mellem flere sessioner, der foregår samtidig.

Deltagerne i Toldkonferencen kan om eftermiddagen vælge mellem først ”Eksport af fødevarer” og  ”Frihandelsaftaler” og derefter  mellem ”Toldkontrol” og ”Handelsrestriktioner”.

- En lille uges tid inden konferencen sender vi samtlige tilmeldte en mail, hvor vi spørger dem, hvilket eftermiddagsprogram der passer dem bedst. Så deler de sig op efter deres ønske i tidsrummet fra kl. 13.30 til 14.10 og igen imellem kl. 14.10 og 14.40. På den måde sikrer vi, at der bliver mere for enhver smag end tidligere. Det er en fremgangsmåde, som vi har...

Speditørernes velbesøgte - og efterhånden traditionsrige - årlige heldagskonference om told bliver i år anderledes end tidligere. For første gang nogensinde kan deltagerne vælge mellem flere sessioner, der foregår samtidig.

Læs mere her
27.6.2019
Velkommen til transportminister Benny Engelbrecht

Danske Speditører glæder sig til at samarbejde med den nye transportminister Benny Engelbrecht om en transportpolitik, der styrker godstransporten og dermed den handel, som godstransporten understøtter.

20.6.2019
Speditørerne advarer mod misbrug af EAN-numre

Logistik- og speditørvirksomheder er blevet brugt som led i et større svindelnummer, hvor offentlige institutioner får misbrugt deres EAN-nummer. Det har politiet orienteret Danske Speditører om. Danske Speditører opfordrer nu branchens virksomheder til at være på vagt.

21.5.2019
Talentspor på speditørelevuddannelsen

I Danske Speditører arbejder vi kontinuerligt med at udvikle speditørelevuddannelsen til glæde for hele speditionsbranchen i Danmark. Derfor er vi rigtig glade for at kunne meddele at vi nu, i samarbejde med de tre handelsskoler IBC Kolding, Aarhus Business College og Roskilde Handelsskole, fra efteråret 2019 tilbyder eleverne at påbegynde Eksamineret Speditør uddannelsen i el...

9.4.2019
Danske Speditører siger nej til dansk diktat om chaufførløn

Dansk Arbejdsgiverforening har sammen med Fagbevægelsens Hovedorganisation foreslået, at det skal skrives ind i den danske lovgivning, at udenlandske chauffører, der transporterer gods i Danmark, skal aflønnes efter de danske overenskomster. Det forslag vil Danske Speditører have stillet i bero. 

4.4.2019
Vilkår for international transport skal reguleres af EU

Statsminister Lars Løkke Rasmussen har forud for valgkampen rejst spørgsmålet, om en dansk mindsteløn er en god idé. Han skriver selv, at det er udenlandske chauffører på det danske vejnet, der har sat tankerne i gang hos ham.

Direktør for Danske Speditører, Martin Aabak, siger, at en national dansk mindsteløn, der f.eks. skal gælde for udenlandske lastbilchauffører, de...

13.3.2019
Rastepladserne mangler i aftalen om investeringer i infrastrukturen

I dag har de tre regeringspartier og Dansk Folkeparti offentliggjort deres aftale om de næste 10 års investeringer i infrastrukturen. 

11.3.2019
Kom til EKFT-netværksmøder om Brexit

Den britiske regering lægger op til, at der snart vil komme et fingerpeg om retningen og tempoet i den britiske EU-exit. Derfor inviterer Erhvervslivets Kompetencecenter For Told (EKFT), som Danske Speditører har oprettet, alle sine medlemsvirksomheder til netværksmøder.

28.2.2019
Brexit inde i den afgørende fase

Brexit-processen er nu kommet ind i en afgørende fase, og den britiske regering har lagt op til, at der i midten af marts 2019 vil komme et fingerpeg om retningen og tempoet i den britiske EU-exit.

7.2.2019
Konference med gode råd i øjenhøjde om innovation

Når Danske Speditører i forbindelse med Transport 2019 i Herning holder en heldagskonference den 21. marts om fremtidens logistik, foregår det med en meget kendt og respekteret fagjournalist som konferencier.

8.1.2019
Kom til konference om fremtiden inden for spedition og logistik

Danske Speditører holder torsdag den 21. marts 2019 logistikkonference i forbindelse med Transport 2019 i Herning. Her kan deltagerne blandt meget andet få et værdifuldt indblik i, hvad der skal til for at virksomhederne kan få succes med deres innovation.