11.04.2018 Vil du vide mere om digitaliseringen?

Vil du vide mere om fremtidens digitale transportdokumenter og speditøren som forsikringsformidler, har Danske Speditører et godt tilbud til dig torsdag den 31. maj 2018 på Hotel Munkebjerg ved Vejle.

Her kan du komme til Transportjuridisk mødedag, hvor aktuelle transportjuridiske problemstillinger tages op, og de seneste nyheder på området bliver delt.

Tilmelder du dig inden mandag den 16. april, kan du deltage til en særlig favorabel pris.

Temaet for 2018 udgave af Transportjuridisk mødedag er "Speditøren som forsikringsformidler og digitale transportdokumenter i juridisk optik".

- På dagen kan deltagerne få et godt udgangspunkt for at forberede sig bedst muligt til, at den nye lov om forsikringsformidling træder i kraft 1. oktober 2018. De første timer...

Vil du vide mere om fremtidens digitale transportdokumenter og speditøren som forsikringsformidler, har Danske Speditører et godt tilbud til dig torsdag den 31. maj 2018 på Hotel Munkebjerg ved Vejle.

Læs mere her
27.3.2018
Skærpelse af vilkårene for særtransporter giver nye udfordringer

Helt uden varsel har det danske politi anlagt en skærpet tolkning af Særtransportbekendtgørelsen. Det betyder, at elementer, der før kunne transporteres på én lastbil, fremover skal sendes afsted et ad gangen.

19.3.2018
Bedre vilkår for kombinerede transporter gavner væksten og beskæftigelsen

Danske Speditører glæder sig over, at mulighederne for at planlægge og udføre såkaldt kombinerede transporter forbedres herhjemme fra 1. juli 2018.

12.3.2018
Nemmere adgang til HD-uddannelsens anden del

Uddannelses- og relationschef Jakob Størling fra Danske Speditører er en glad mand i disse dage. Det skyldes, at Danske Speditører sammen med alle udbyderne af HD-uddannelsen er blevet enige om, at Eksamineret Speditør nu (næsten) giver adgang til HD 2 del.

6.3.2018
12 måneder på LinkedIn

For præcis 12 måneder siden oprettede Danske Speditører et professionelt speditørnetværk på det sociale medie. I løbet af de første tre måneder kom 15.000 personer fra virksomheder inden for spedition, logistik, handel og service med. 

28.2.2018
Vi er modstandere af parkeringsbegrænsninger

Transportministeren har netop meddelt, at de blå partiers transportordførere har truffet en endelig beslutning om parkeringsbegrænsningerne. Danske Speditører har hverken sympati eller forståelse for løsningen.

28.2.2018
Vi søger ny kontorelev - er det dig?

Danske Speditører søger elev med kontorspeciale med administration som speciale.

Danske Speditører er en politisk brancheorganisation for speditionsvirksomheder i Danmark. I et tæt samarbejde med vores medlemmer arbejder vi på at effektivisere de globale forsyningskæder. Det er Danske Speditørers fornemmeste opgave at understøtte dette, og det gøres bl.a. via politisk i...

7.2.2018
Politikerne går i tænkeboks om parkering på rastepladserne

Direktør Martin Aabak fra Danske Speditører fortæller efter dagens møde med de politiske beslutningstagere, at der vil gå endnu et stykke tid, inden de træffer den endelige beslutning.

30.1.2018
Vi ønsker møde med ministeren om begrænsninger på rastepladserne

Danske Speditører mener, at transportbranchen skal inddrages, inden der træffes beslutninger om parkeringsrestriktioner på rastepladserne. Forkerte regler på området vil få fatale konsekvenser for hele det danske transporterhverv.

23.1.2018
Stop op og overvej konsekvenserne af parkeringsrestriktionerne

Når flertalspartiernes transportordførere på Christiansborg meget snart mødes og indgår den endelige aftale om parkeringsrestriktioner på de statslige rastepladser langs motorvejene, skal de være klar over, at de betræder en farlig vej. 

23.1.2018
Næste skridt er et vækstteam for spedition og logistik

Nu er tiden kommet til, at regeringen klatrer op ad trappestigen og ser på, hvad der kan sætte yderligere tempo på væksten, der skabes af virksomhederne inden for spedition og logistik.