8.01.2019 Kom til konference om fremtiden inden for spedition og logistik

Danske Speditører holder torsdag den 21. marts 2019 logistikkonference i forbindelse med Transport 2019 i Herning. Her kan deltagerne blandt meget andet få et værdifuldt indblik i, hvad der skal til for at virksomhederne kan få succes med deres innovation. 

Uddannelses- og relationschef Jakob Størling fra Danske Speditører har store forventninger til, hvad logistikkonferencen kan bringe af inspiration.

- Vores hensigt med konferencen er at få en række indsigtsfulde mennesker inden for transport og logistik til at give deres bud på, hvad der skal til for at virksomhederne kan forberede sig bedst muligt på fremtiden. Ambitionen er at få transportkøbere og transportsælgere til at mødes for at afstemme forventninger. Det kommer til at handle om, hvem der kan og vil gøre...

Danske Speditører holder torsdag den 21. marts 2019 logistikkonference i forbindelse med Transport 2019 i Herning. Her kan deltagerne blandt meget andet få et værdifuldt indblik i, hvad der skal til for at virksomhederne kan få succes med deres innovation. 

Læs mere her
27.12.2018
2019 bliver også travlt og udfordrende

I sin nytårshilsen skriver administrerende direktør Martin Aabak fra Danske Speditører, at 2019 efter alt at dømme bliver et år, hvor der bliver gamblet med store interesser og værdier.

19.12.2018
Danske Speditører afholder konferencen "Logistik 2019"

Logistik 2019 - Fremtiden til debat

Når snakken falder på fremtidens logistik, kommer ordet disruption og den nye digitale dagsorden hurtigt i spil.

På Logistik 2019 vil disse emner blive taget op, men fremtidens logistik handler også om mere håndgribelige områder som f. eks. hvilke forventninger har transportkøberne til transportsælgerne mht. fr...

13.12.2018
Nyheder fra Speditørskolen

Er du nysgerrig for at vide mere om vores Diplomuddannelse i transport & supplychain optimering, arbejdet i Danske Speditørers fagudvalg uddannelse, nyt kursus i praktisk salg samt hvilke kurser vi afholder i starten af 2019, så kan du læse mere om dette i denne artikel.

Diplomuddannelsen i transport & supplychain optimering

Alle moduler...

30.11.2018
Fordelagtige tilbud til medarbejdere i medlemsvirksomheder

Vi vil gerne i Danske Speditører også gerne gøre en forskel for medarbejderne privat i jeres virksomhed. Derfor arbejder vi løbende på at lancere en række tilbud som jeres medarbejdere kan have gavn af.

Lige nu tilbyder vi bl.a. følgende:

29.11.2018
Nyheder fra vores samarbejdspartner Q8

IDS som mange af jer måske benytter i forvejen, kom forleden dag ud med nyheden om, at IDS kortet er Europas sikreste dieselkort. Halvandet år efter introduktionen af de kontaktløse dieselkort til lastbiler kan IDS konkludere, at der ikke har været ét eneste tilfælde af betalingssvig eller ”skimming. Du kan læse mere om dette...

23.11.2018
Forlængelse af dispensationen til ansættelse af studenter

Det er med stor glæde at vi nu kan konstatere at 3 års hårdt politisk arbejde i Danske Speditører har båret frugt. Muligheden for at ansætte studenter (HHX, STX & HTX´ere) i en to-årig uddannelsesaftale bliver forlænget indtil 2023. Det styrker rekrutteringen til speditionsbranchen.

19.11.2018
Anbefalingerne skal omsættes til handling

Danske Speditører har netop kvitteret for anbefalingerne fra vækstteamet for handel og logistik, og administrerende direktør Martin Aabak ser nu frem til, at der bliver sat politisk handling bag ordene.

19.11.2018
Speditørskolen 2019

Alle kurser og uddannelser på Speditørskolen 2019 er nu klar på vores hjemmesider. Her finder du afholdelsesdatoer i 2019 for Eksamineret Speditør, Tolddiplomuddannelsen, toldkurser og meget mere. 

Følgende hold på tidlig opstart i vinteren 2019:

Toldopgaven - opstart den 5. februar 2019 i Kolding. Læs mere...

19.11.2018
Betalt uddannelse fra Omstillingsfonden

Der er kommet en ny tilskudsmulighed der kan være relevant hvis din virksomhed har medarbejdere som skal med på Eksamineret Speditør uddannelsen. I kan søge om tilskud på op til kr. 10.000,- pr. medarbejder årligt såfremt vedkommende tager Akademifag på Erhvervsakademierne. Og da Eksamineret Speditør er en Akademiuddannelse, er der derfor mulighed for at ansøge fonden o...

24.10.2018
Det var tæt på at gå galt i Larvik - Få lavet en risikoanalyse af din virksomhed

Ofte er det tilfældigheder, der afgør, om en hændelse udvikler sig til en katastrofe eller ej. Det viser en aktuel sag fra Larvik. Danske Speditører opfordrer sine medlemsvirksomheder til at finde de svage punkter i driften.