7.08.2018 Toldkrigen og Brexit giver stor interesse for Toldkonferencen i Danske Speditører

I 2018 holdes Toldkonferencen på samme dato som sidste år, nemlig 19. september. Danske Speditører har indtil videre modtaget omkring 20 procent flere tilmeldinger end på samme tidspunkt sidste år. 

Danske Speditører glæder sig over den store opbakning og opfordrer til, at du melder dig til snarest, hvis du vil være sikker på at komme med. Og dermed få del i den seneste viden om bl.a. Toldkrigen og Brexit.

Uddannelseschef i Danske Speditører, Jakob Størling, fortæller, at dette års Toldkonference ser ud til at slå deltagerrekorden fra 2017. Deltagertallet er dermed skudt i vejret fem år i træk.

- Da vi udsendte invitationerne den 6. juni 2018 kunne vi selvfølgelig heller ikke vide, at Toldkrigen mellem USA og Kina med EU på sidelinjen efterfølgende ville...

I 2018 holdes Toldkonferencen på samme dato som sidste år, nemlig 19. september. Danske Speditører har indtil videre modtaget omkring 20 procent flere tilmeldinger end på samme tidspunkt sidste år. 

Læs mere her
4.7.2018
Forbud mod lastbilkørsel i Tyskland om lørdagen

Fra og med lørdag den 7. juli og de følgende syv lørdage er det fra kl. 7 til 20 ikke tilladt at køre med lastbiler over 7,5 tons bruttovægt på store dele af det tyske vejnet. Initiativet er kommet i stand for at øge fremkommeligheden for ferietrafikken.

6.6.2018
Kom til Toldkonference om udsigten til en mere kundeorienteret dansk toldadministration

Den nye Toldstyrelse bliver etableret 1. juli 2018, og den 19. september 2018 kan du for første gang høre om indsatsen for at sætte kunderne i erhvervslivet mere i centrum. Det sker på Toldkonferencen i Danske Speditører.

8.5.2018
Vil du vide mere om vejen til digitale transportdokumenter?

På Transportjuridisk Mødedag i Danske Speditører torsdag den 31. maj 2018 i Vejle får du et unikt indblik i udfordringerne med digitale transportdokumenter. Hør om tre virksomheders erfaringer med digitalisering af dokumentationen i forbindelse med vej-, sø- og flygodstransport. 

7.5.2018
Tysk Maut opkræves snart også for knap 40.000 kilometer hovedveje

Fra den 1. juli 2018 udvides det tyske lastbilgebyr (MAUT) til at gælde for langt flere tyske vejstrækninger end tidligere. Hvad betyder det for speditørerne i Danmark?

2.5.2018
Bliv bedre til at formidle forsikringer

Den 1. oktober 2018 kommer der nye regler om forsikringsformidling. Formidler du forsikringer i forbindelse med godstransporter, er der god grund til at deltage på Transportjuridisk mødedag i Danske Speditører torsdag den 31. maj i Vejle. Det er det ene af dagens to temaer. 

25.4.2018
Fuld fart på væksten: Bedre sent end aldrig

I dag har Erhvervsminister Brian Mikkelsen meddelt, at regeringen har nedsat et vækstteam for handel og logistik. Det glæder den administrerende direktør for Danske Speditører, Martin Aabak, der har arbejdet for et vækstteam med fokus på logistik og spedition siden efteråret 2014.

11.4.2018
Vil du vide mere om digitaliseringen?

Vil du vide mere om fremtidens digitale transportdokumenter og speditøren som forsikringsformidler, har Danske Speditører et godt tilbud til dig torsdag den 31. maj 2018 på Hotel Munkebjerg ved Vejle.

27.3.2018
Skærpelse af vilkårene for særtransporter giver nye udfordringer

Helt uden varsel har det danske politi anlagt en skærpet tolkning af Særtransportbekendtgørelsen. Det betyder, at elementer, der før kunne transporteres på én lastbil, fremover skal sendes afsted et ad gangen.

19.3.2018
Bedre vilkår for kombinerede transporter gavner væksten og beskæftigelsen

Danske Speditører glæder sig over, at mulighederne for at planlægge og udføre såkaldt kombinerede transporter forbedres herhjemme fra 1. juli 2018.

12.3.2018
Nemmere adgang til HD-uddannelsens anden del

Uddannelses- og relationschef Jakob Størling fra Danske Speditører er en glad mand i disse dage. Det skyldes, at Danske Speditører sammen med alle udbyderne af HD-uddannelsen er blevet enige om, at Eksamineret Speditør nu (næsten) giver adgang til HD 2 del.