POLITIK PÅ TRANSPORT 2013

POLITIK PÅ TRANSPORT 2013

Oprettelsesdato

17.01.2013 - 09:25

Store spørgsmål til debat i Herning

Når Transport 2013, den store branchemæsse i Herning, løber af stabelen den 4. april er der andet og mere end fagsnak, fælge og fadøl på programmet. Efter at transportministeren har åbnet messen og foretaget den obligatoriske rundgang går han direkte til biddet i et debatprogram, som omfatter transportbranchen, landspolitikerne og - som noget nyt - lokalpolitikere, som kan tænkes at have en mening om f.eks. en kilometerbaseret kørselsafgift betydning for udkantsområderne - noget, der allerede har vakt protest i Nordjylland.

Danske Speditører deltager i debatten om, hvor branchen befinder sig om 10 år. Bliver vi stillet ringere i Danmark på grund af særregler og afgifter? Ordstyrer for diskussionen bliver Trine Sick, som er et kendt TV-ansigt og en kompetent mødeleder.

"Transportmessen i Herning er i udgangspunktet en lastbil- og materielmesse, men selvfølgelig stiller vi op, når de brancher og politikere, vi samarbejder med til daglig, mødes og ønsker at diskutere rammevilkår for transport og logistik," siger adm. dir. Martin Aabak, Danske Speditører. "Deltagerne i diskussionen repræsenterer alle synspunkter, også nogen, som vi absolut ikke deler. Det bør kunne give en kvalificeret debat om sektorens fremtid."

Der er fri adgang til messen, men billet er påkrævet. Billet kan rekvireres her