Vi søger ny kontorelev - er det dig?

Vi søger ny kontorelev - er det dig?

Oprettelsesdato

28.02.2018 - 10:38

Danske Speditører søger elev med kontorspeciale med administration som speciale.

Danske Speditører er en politisk brancheorganisation for speditionsvirksomheder i Danmark. I et tæt samarbejde med vores medlemmer arbejder vi på at effektivisere de globale forsyningskæder. Det er Danske Speditørers fornemmeste opgave at understøtte dette, og det gøres bl.a. via politisk interessevaretagelse og erhvervsjuridisk rådgivning.

Til sekretariatet i Danske Speditører søger vi hurtigst muligt en engageret og initiativrig elev.

VI TILBYDER en to-årig elevuddannelse i et uformelt og energisk arbejdsmiljø bestående af et mindre team med mange forskellige kompetencer og funktioner, herunder medlemssekretariat, uddannelses- og kursus-afdeling, juridisk afdeling og politisk afdeling. Vi tilbyder en bred palet af arbejdsopgaver så som planlægning og styring af kurser for Speditørskolen (i samarbejde med vores uddannelseschef), koordinerende nøglefunktion i samarbejdet med undervisere og handelsskoler, mødeplanlægning, korrekturlæsning, tæt medlemskontakt og -servicering såvel skriftligt som telefonisk, sekretariatsbistand til fagudvalg, mindre bogføring og kontering, opdatering af hjemmeside, deltagelse i planlægning af medlemsarrangementer/konferencer, diverse interne ad hoc opgaver og meget mere. Du vil få tilknyttet en elevansvarlig, der vil give dig daglig sparring og støtte til at arbejde selvstændigt med dine arbejds- og ansvarsområder.

DU HAR afsluttet EUX eller EUS-forløb. Har du erfaring fra tidligere jobs inden for kontor eller lignende, er det en klar fordel. Du behersker gode formuleringsevner i skriftligt og mundtligt dansk og kan arbejde med Officepakken.

VI FORVENTER, at du som person er positiv, serviceminded, ansvarsbevidst, engageret og ikke mindst har lyst til at lære nyt. DU FÅR i Danske Speditører en arbejdsplads, hvor der er plads til forskelligheder og spidskompetencer, som kædes sammen på tværs af arbejdsfunktioner til en sammenhængende organisation, hvor alle medarbejdere er synlige. Arbejdstid: Kl. 08.30 til 16.30.

ANSØGNING bilagt CV, eksamenspapirer og/eller anden dokumentation bedes sendt til Benedicte pr. e-mail: bpk@dasp.dk snarest muligt. Hvis du har spørgsmål, er du også velkommen til at ringe på tlf. 3374 6721.